Ingredienser
0,300 kg Okseinderl
0,300 kg Valgfrit snitgr?nt fra COOP
0,200 kg Pasta, skruer, r?, fra butik (COOP)
0,100 kg Orientalsk Karrysauce 100 g pose
0,010 kg Cuisinor Oksebouillon, pasta (M0107210)
0.91 kg
Læg varer i kurv
ONE POT PASTA OKSE I KARRYSAUCE
Opskriftnr: 020-770268
Fremstilling
Okseinderl?ret sk?res i strimler (1,5x1,5 cm) og kommes i salgsemballagen.
Pasta, posen med Orientalsk Karrysauce, oksebouillon og gr?ntsager kommes ligeledes i salgsemballagen (3-rums Bakke ?grillbakke? - Coop).
Der kan p?s?ttes etiket med vejledning (E97083).
Vejledning til tilberedning hos forbruger
Svits k?det i en gryde.
Tils?t gr?ntsagerne og svits et par minutter.
Tils?t 5 dl vand, posens indhold og 1/4 l fl?de eller lignende.
Kom pasta og bouillon i gryden.
Lad retten simre til pastaen er kogt.
Ingredienser:
Oksek?d 33%, gr?ntsager (XXX), pasta (indeholder GLUTEN), karrysauce (vand, sukker, rapsolie, peberfrugt, karry (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, muskat, peber, kommen, ingef?r, bukkehornsfr?, nelliker) salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 260), l?g, modificeret majsstivelse (E 1422), stabilisatorer (E 412, E 415), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)), bouillon (g?rekstrakt, vegetabilsk olie/fedt (solsikke:h?rdet; solsikke, kokos, raps: uh?rdet), salt, oksefedt, hydrolyseret vegetabilsk protein, sukker, maltodextrin, stivelse, aroma, oksek?dsekstrakt, rosmarin).