Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,450 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,375 kg Koldt vand til opbl?dning

0,125 kg Dekora?Italia

0,025 kg L?g i ringe, Gr?ntafd.

4.975 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UDG?ET - NAKKEFILET MED PAPRIKA SMOKEY MARINADE OG GR?NTSAGER

Opskriftnr: 85-0235

Fremstilling
1 del (125 g) Dekora Italia opbl?des i 3 dele (375 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer, eller til vandet er opsuget.

Der sk?res en lomme p? langs af nakkefileten, hvorefter den marineres i 350 g. Dekora Marilet Paprika Smokey.

Bland herefter 100 g. Dekora Marilet Paprika Smokey med de opbl?dte gr?ntsager og fyld derefter de marinerede gr?ntsager i lommen p? nakkefileten.

Stegen pyntes med l?g i ringe.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 165?C i ca. 75-90 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og skysauce.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 80%, gr?ntsager 11% (l?g, tomat, karotter, paprika, porre, kartofler (indeholder SULFIT)), marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter).

Plu
1567

Go to Top