Ingredienser

2,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

0,200 kg Koldt vand

0,200 kg Orange Rub (T_018389001)

0,140 kg Burglet FB

2.54 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KREBINET MED ORANGE RUB

Opskriftnr: 73-1229

Fremstilling
Grisek?det hakkes gennem 3 mm hulskiven, hvorefter Burglet FB og koldt vand tils?ttes, og massen blandes grundigt.

Farsen deles i portioner af ca. 150 g/stk., hvorefter de formes, evt. med b?fformer.

Krebinetterne kantkrydres med Orange Rub.

Tilberedning hos forbruger
Kan steges p? en varm pande i ca. 7-8 min. p? hver side eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Grisek?d 77%, salt, r?rsukker, l?g, krydderier (paprika, ingef?r, gurkemeje, fennikel, chili, koriander, kommen, muskat), kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), kartoffelstivelse, HVEDEMEL, peberfrugt, HAVREGRYN, guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, SENNEP,  champignonpulver, dextrose, vegetabilsk olie, appelsinolie, antiklumpningsmiddel (E 551).

Go to Top