Ingredienser

10,000 kg Griseslag, afpudset, tilsk?ret

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,200 kg Rullep?lseblanding FB

0,150 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,010 kg Natriumascorbat E 301

10.71 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RULLEPØLSE

Opskriftnr: 52-0487

Fremstilling
Slagene gnides godt ind i den afvejede salt og Natriumascorbat E 301.

Profrisk Optimal, Flydende tilsættes og masseres ligeledes godt ind i kødet.
Dette kan evt. foregå i en tumbler.

Lægges derefter på køl og saltes 1-2 døgn (husk at vende slagene under saltning, så bliver saltningen bedre).

Efter endt saltning drysses indersiden af slagene med Rullepølseblanding FB og rulles sammen.

Stopning
Stoppes i Cellulose, kal. 80, 20m (T64971)

Kogning
Koges ved 80°C i ca. 3 timer eller til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Griseslag, salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), krydderier (løg, koriander, peber, muskat), gelatine (grise), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top