Ingredienser
10,000 kg Griseslag, afpudset, tilsk?ret
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,200 kg Rullep?lseblanding FB
0,150 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,010 kg Natriumascorbat E 301
10.71 kg
Læg varer i kurv
RULLEPÃLSE
Opskriftnr: 52-0487
Fremstilling
Slagene gnides godt ind i den afvejede salt og Natriumascorbat E 301.
Profrisk Optimal, Flydende tilsættes og masseres ligeledes godt ind i kødet.
Dette kan evt. foregå i en tumbler.
Lægges derefter på køl og saltes 1-2 døgn (husk at vende slagene under saltning, så bliver saltningen bedre).
Efter endt saltning drysses indersiden af slagene med Rullepølseblanding FB og rulles sammen.
Stopning
Stoppes i Cellulose, kal. 80, 20m (T64971)
Kogning
Koges ved 80°C i ca. 3 timer eller til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Griseslag, salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), krydderier (løg, koriander, peber, muskat), gelatine (grise), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 301), konserveringsmiddel (E 250).