Ingredienser
10,000 kg Brystfl?sk m/ben, u/sv
0,500 kg Lagetilv?kst
0,300 kg Bacon Flavoured Rub
10.8 kg
Læg varer i kurv
BACON KRYDRET REVELSBENSTEG
Opskriftnr: 52-0479
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)
Fremstilling
Brystfl?sk (stegesiden) tilsk?res og fedtet ridses i harlekinstern, inden det l?gges i saltlagen i 24 timer.
Lad k?det dryppe godt af for saltlage, inden oversiden krydres med den afvejede m?ngde Bacon Flavoured Rub.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Brystfl?sk 93%, vand, krydderier (paprika, peber, kommen, fennikel, r?get koriander, chili, muskat, anis), salt, r?rsukker, l?g, champignonpulver, baconaroma, hvidl?g, urter (koriander, oregano), krydderiekstrakt glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).