Ingredienser

10,000 kg Skinkeyderl?r u/sv

1,000 kg Dekora?Marilet Zigeuner Brilliant

0,500 kg Lagetilv?kst

11.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ZIGEUNER MARINERET SKINKESTEG

Opskriftnr: 52-0478

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Skinkeyderl?r tilsk?res og l?gges i saltlagen i 24 timer.

Lad k?det dryppe godt af for saltlage, inden oversiden sm?res med den afvejede m?ngde Dekora?Marilet Zigeuner Brilliant.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkeyderl?r 87%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (paprika, peber, l?g, persille, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), vand, glucosesirup, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top