Ingredienser

10,000 kg Nakkefilet

1,000 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,500 kg Lagetilv?kst

11.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G OG ROSMARIN MARINERET NAKKEFILET

Opskriftnr: 52-0476

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42370)

Fremstilling
Nakkefileterne tilsk?res og l?gges i saltlagen i 24 timer.

Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden oversiden sm?res med den afvejede m?ngde Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 87%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), vand, glucosesirup, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top