Ingredienser

5,000 kg Grisefilet

0,500 kg Koldt vand til tendinlage

0,400 kg Brygmesterens Marinade (G11010)

0,100 kg ?l efter eget valg

0,050 kg Tendin Indasia (G23620)

6.05 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?LMARINERET GRILLFILET (TD)

Opskriftnr: 71-0712

Fremstilling
Metode 1: Tumbler/spicer.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i tumbler/spicer sammen med k?det.

Der tumbles/masseres i ca. 20 min. eller til lagen er optaget.

Brygmesterens marinade og valgfri ?l kommes i tumbleren og der k?res i ca. 1 min. s?ledes at marinaden bliver ligeligt fordelt p? k?det.

Metode 2: Vakuumpose.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.

Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget tendinlagen.

K?det marineres i den afvejede m?ngde Brygmesterens marinade og valgfri ?l

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Grisefilet 83%, vand, glukosesirup, ?l (indeholder MALT), krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, syre (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211, E 262), surhedsregulerende middel (E 500), antioxidanter (E 331, E 301).

Go to Top