Ingredienser

3,000 kg Snitter u/sv

2,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,500 kg Isvand

1,000 - Grisetarme 28/30 100 Yards i pose m/lage A Kvalitet

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,160 kg Ostindisk Karry

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

11.11 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER MED OSTINDISK KARRY

Opskriftnr: 27-0458

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grise- og oksek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt, og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes Frankfurterblanding FB nr. 563 og det resterende isvand tils?ttes gradvist.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

De hakkede snitter tils?ttes og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Ostindisk Karry tils?ttes ved de sidste par omgange og lynes/mixes med til de er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min. (Tid og temperatur er vejledende)

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et. (Tid og temperatur er vejledende)

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 15-18 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 32%, grisek?dssnitter, vand, oksek?d 11%, kartoffelstivelse, salt, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme, koriander, gurkemeje, chili, kommen, bukkehornsfr?, ingef?r, spidskommen), stabilisator (E 451), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top