Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

1,000 - Lammetarm 26/28 (DK99036)

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,500 kg Brie

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,080 kg Nitritsalt (DK40018)

0,030 kg Profrisk EU

0,015 kg Rosmarin, Sk?ret

11.465 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER MED BRIE OG ROSMARIN

Opskriftnr: 27-0452

Fremstilling
Grisek?d, oksek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven.

Grise- og oksek?det fyldes i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Nitritsalt og 1/3 af isvandet tils?ttes.

N?r det er lynet fint ud tils?ttes Grillp?lse Fr?kkert FB og det resterende isvand tils?ttes gradvist.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

De hakkede snitter tils?ttes og der lynes til den ?nskede grovhed er opn?et.

Brien sk?res i mindre stykker og tils?ttes sammen med Profrisk EU og Rosmarin, sk?ret ved de sidste par omgange og lynes med til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 26/28 (DK99036) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 45?C i ca. 20 min. (Tid og temperatur er vejledende)

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et. (Tid og temperatur er vejledende)

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5%.
Grisek?d 45%, grisek?dssnitter, vand, oksek?d 10%, brie 5% (indeholder M?LK), salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), krydderier (rosmarin, chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, antioxidanter (E 331, E 316, E 300), konserveringsmidler (E  262, E 250). I naturtarm.


Go to Top