Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

1,000 kg Lagetilv?kst

0,200 kg Dekora?Mexico R

11.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - MEXICO KRYDRET

Opskriftnr: 52-0463

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning drysses fedtsiden med Dekora Mexico R?d.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C til en kernetemperatur p? 75?C.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Grisefilet 89%, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), g?rekstrakt, krydderiekstrakter, antioxidanter (E 330, E 301), dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), smagsforst?rker (E 621), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top