Ingredienser
10,000 kg Grisefilet
1,000 kg Lagetilv?kst
0,200 kg Dekora?Mexico R
11.2 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - MEXICO KRYDRET
Opskriftnr: 52-0463
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning drysses fedtsiden med Dekora Mexico R?d.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C til en kernetemperatur p? 75?C.
B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Ingredienser:
Grisefilet 89%, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), g?rekstrakt, krydderiekstrakter, antioxidanter (E 330, E 301), dextrose, stabilisatorer (E 450, E 451), smagsforst?rker (E 621), konserveringsmiddel (E 250).