Ingredienser

4,500 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

1,000 kg Isvand

1,000 Stk. Lammetarm 22/24 (DK99033)

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,150 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kuttermit KC 10

11.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHORIZO OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0163

Fremstilling
Kødet hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vandet tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnÃ¥et. 

Profrisk Optimal og Debreziner, Zigeunersalami, Paprikapølse, Kabanossy tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarm 22/24 (DK99033) eller anden ønsket tarm.

Ingredienser:
Grisekød 85%, vand, surhedsregulerende midler (E 325, E 262, 331, 330), salt,  kartoffelstivelse, dextrose, palmefedt, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidløg), hydrolyseret vegetabilsk protein. I naturtarm.

Go to Top