Ingredienser

4,500 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

1,000 Stk. Lammetarm 18/20 (DK99034)

0,500 kg Isvand

0,500 kg R?dvin

0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,150 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Kuttermit KC 10

11.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SALSICCIA - ROSMARIN OPTIMAL

Opskriftnr: 26-0161

Fremstilling
Grisekød og brystflæsk hakkes igennem 5 mm hulskiven.

Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vand og rødvin tilsættes gradvist.

Blandes til en god emulsion er opnÃ¥et. 

Profrisk Optimal og Dekora Hvidløg/Rosmarin tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarm 18/20 (DK99034) eller anden ønsket tarm.

Tip
Pølsen kan sælges som en "snegl" med et grillspyd igennem.

Ingredienser:
Grisekød 85%, vand, rødvin, (indeholder SULFIT), surhedsregulerende midler (E 325, E 262, E 331, E 330), salt, krydderier (hvidløg, paprika, rosmarin, persille, ingefær, purløg), dextrose, rapsolie, kartoffelstivelse, palmefedt.  I naturtarm.

Go to Top