Ingredienser
4,500 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben
4,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)
1,000 Stk. Lammetarm 18/20 (DK99034)
0,500 kg Isvand
0,500 kg R?dvin
0,250 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,150 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,100 kg Kuttermit KC 10
11.6 kg
Læg varer i kurv
SALSICCIA - ROSMARIN OPTIMAL
Opskriftnr: 26-0161
Fremstilling
Grisekød og brystflæsk hakkes igennem 5 mm hulskiven.
Kødet mixes efterfølgende grundigt med Kuttermit KC 10 og salt, hvor vand og rødvin tilsættes gradvist.
Blandes til en god emulsion er opnået.
Profrisk Optimal og Dekora Hvidløg/Rosmarin tilsættes til sidst og mixes med til det er jævnt fordelt i massen.
Stopning
Farsen stoppes i lammetarm 18/20 (DK99034) eller anden ønsket tarm.
Tip
Pølsen kan sælges som en "snegl" med et grillspyd igennem.
Ingredienser:
Grisekød 85%, vand, rødvin, (indeholder SULFIT), surhedsregulerende midler (E 325, E 262, E 331, E 330), salt, krydderier (hvidløg, paprika, rosmarin, persille, ingefær, purløg), dextrose, rapsolie, kartoffelstivelse, palmefedt. I naturtarm.