Ingredienser
0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,320 kg Kartoffelr?sti
0,100 kg Bacon i tern
0,050 kg Dekora?Marilet Jack W
0,050 kg Ost, revet
0,050 kg Paprika, syltede, dr?net
1.02 kg
Læg varer i kurv
WHISKY MARINERET M?RBRADKRONE MED R?STI
Opskriftnr: 73-1195
Fremstilling
Grisem?rbraden deles p? langs og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W.
M?rbradstykkerne rulles som en snegl og to grillspyd m/ h?ndtag (DK98011-51) f?res vandret igennem, s? de to spyd krydser hinanden.
Bacon, revet ost og syltede paprika blandes og l?gges p? toppen af de 2 "m?rbradsnegle".
Rumdeleren placeres i alubakken, m?rbradkronerne l?gges i den ene side og kartoffelr?sti i den anden.
Tilberedning hos forbruger
Bages i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. til en kernetemperatur p? 75?C.
Ingredienser:
Grisem?rbrad 44%, kartoffelr?sti 31%, bacon, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky, krydderiekstrakt), syltede paprika, OST.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.