Ingredienser

0,450 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,320 kg Kartoffelr?sti

0,100 kg Bacon i tern

0,050 kg Dekora?Marilet Jack W

0,050 kg Ost, revet

0,050 kg Paprika, syltede, dr?net

1.02 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

WHISKY MARINERET M?RBRADKRONE MED R?STI

Opskriftnr: 73-1195

Fremstilling
Grisem?rbraden deles p? langs og marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Jack W. 

M?rbradstykkerne rulles som en snegl og to grillspyd m/ h?ndtag (DK98011-51) f?res vandret igennem, s? de to spyd krydser hinanden. 

Bacon, revet ost og syltede paprika blandes og l?gges p? toppen af de 2 "m?rbradsnegle".

Rumdeleren placeres i alubakken, m?rbradkronerne l?gges i den ene side og kartoffelr?sti i den anden.

Tilberedning hos forbruger
Bages i forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30 min. til en kernetemperatur p? 75?C.

Ingredienser:
Grisem?rbrad 44%, kartoffelr?sti 31%, bacon, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (paprika, r?get koriander, chili, peber, hvidl?g, l?g, gurkemeje), salt, sukker, whisky, krydderiekstrakt), syltede paprika, OST.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.




Go to Top