Ingredienser

0,500 kg Kyllingebryst u/skind og ben

0,400 kg Peka, Vakuum Fl?dekartofler i ruller

0,060 kg Ost, revet

0,050 kg Dekora Marilet Nordisk

0,050 kg Paprika, syltede

0,025 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

1.085 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK MARINERET KYLLINGEBRYST MED KARTOFFELRULLER

Opskriftnr: 85-0216

Fremstilling
Rumdeleren placeres i alubakken.

Kyllingebrysterne marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Nordisk og lægges i den ene side af bakken. 

Syltede paprika i strimler og den revede ost blandes og kommes oven på.

Peka rullerne udskæres i stykker af 100 g, rulles i den afvejede mængde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft og lægges i den anden side af alubakken.

Tilberedning hos forbruger
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Ingredienser:
Kyllingebryst 46%, kartoffeltÃ¥rne 37% (kartofler, FLØDE, vand, SMØR, OST, ÆG, SKUMMETMÆLK, salt, MÆLKEPROTEIN, modificeret majsstivelse, dextrose, aromaer, hvidløgspulver, stabilisatorer (guargummi, dinatriumdiphosphat), VALLE PERMEAT), OST, syltede paprika, marinade (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (skalotteløg, hvidløg, chili, peber, ramsløg, persille), salt, peberfrugt, tomat, gulerødder, citronolie), krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie).


Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Go to Top