Ingredienser

0,300 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde

0,300 kg Torskefilet

0,100 kg Porrer, fintsnittet

0,060 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS

0,020 kg Citron

0.78 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TORSK PÅ KRÄUTERBUTTER MARINERET KARTOFFELBUND

Opskriftnr: 89-0230

Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter.

Blandingen kommes i salgsbakken og stykker af torskefileten placeres ovenpå.

Fisken pyntes med citronskiver.

Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte 1 dl fløde eller lignende til retten inden tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med årstidens grønt.

Ingredienser:
TORSK 38%, kartofler 38%, porrer, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMØRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), citron.

Go to Top