Ingredienser
0,300 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde
0,300 kg Torskefilet
0,100 kg Porrer, fintsnittet
0,060 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS
0,020 kg Citron
0.78 kg
Læg varer i kurv
TORSK PÃ KRÃUTERBUTTER MARINERET KARTOFFELBUND
Opskriftnr: 89-0230
Fremstilling
Kartofler og porrer blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter.
Blandingen kommes i salgsbakken og stykker af torskefileten placeres ovenpå.
Fisken pyntes med citronskiver.
Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte 1 dl fløde eller lignende til retten inden tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 25 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med årstidens grønt.
Ingredienser:
TORSK 38%, kartofler 38%, porrer, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMÃRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), citron.