Ingredienser

1,000 kg Laksefilet

0,150 kg Rygeost

0,100 kg Umami Marinade

0,030 kg Semi dried cherrytomater

0,030 kg Serranoskinke

1.31 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UMAMI LAKS

Opskriftnr: 89-0223

Fremstilling
Laksefileten udskæres i passende stykker og marineres i den afvejede mængde Umami marinade.

Et stykke serranoskinke lægges på den ene side af fileten.

Rygeosten piskes blød, kommes i sprøjtepose og sprøjtes på i små toppe, gerne med en takket tylle.

Til sidst pyntes med semi dried cherrytomater.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og tomatsalsa.

Ingredienser:
LAKSEFILET, RYGEOST, marinade (rapsolie (delvis hærdet), salt, honning, krydderier (chili, peber), skalotteløg, hvidløg, urter (ramsløg, persille), tomat, peberfrugt, champignonpulver, tangpulver, krydderiekstrakt, citronolie), serranoskinke, semi dried cherrytomater.

Go to Top