Ingredienser
1,000 kg Laksefilet
0,150 kg Rygeost
0,100 kg Umami Marinade
0,030 kg Semi dried cherrytomater
0,030 kg Serranoskinke
1.31 kg
Læg varer i kurv
UMAMI LAKS
Opskriftnr: 89-0223
Fremstilling
Laksefileten udskæres i passende stykker og marineres i den afvejede mængde Umami marinade.
Et stykke serranoskinke lægges på den ene side af fileten.
Rygeosten piskes blød, kommes i sprøjtepose og sprøjtes på i små toppe, gerne med en takket tylle.
Til sidst pyntes med semi dried cherrytomater.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 30 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk pasta og tomatsalsa.
Ingredienser:
LAKSEFILET, RYGEOST, marinade (rapsolie (delvis hærdet), salt, honning, krydderier (chili, peber), skalotteløg, hvidløg, urter (ramsløg, persille), tomat, peberfrugt, champignonpulver, tangpulver, krydderiekstrakt, citronolie), serranoskinke, semi dried cherrytomater.