Ingredienser

3,300 kg Griselever, afpudset

3,000 kg Snitter u/sv

2,700 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

1,000 kg Varm suppe

0,200 kg Bondemandens Leverp?lse m/ristede l

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg OPTIMIX, Emulgator E471 (M7750)

0,010 kg Vita-Rot (I42700)

10.47 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BONDEMANDENS LEVERP?LSE - R?GET

Opskriftnr: 31-0016

Fremstilling
Leveren rensk?res, skylles og hakkes gennem 8 mm hulskiven.

Brystfl?sk og snitter sk?res i passende stykker og koges m?rt (kernetemperatur 65?C), hvorefter det hakkes gennem 3 mm hulskiven.

OPTIMIX piskes sammen med den varme suppe og blandes med det hakkede k?d.

Ibland krydderier og Vita-Rot og alt saltet.

Tils?t det hakkede lever og bland det hele godt.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri r?gbar tarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Rygning
Efter afk?ling ryges p?lserne 1-2 d?gn med kold r?g 18-20?C, eller til ?nskede farve og smag er opn?et.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Griselever 33%, grisek?dssnitter, grisek?d 27%, suppe (afkog fra k?det), salt, krydderier (merian, peber, ingef?r), toastl?g, emulgator (E 471), dextrose, antioxidant (E 300), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top