Ingredienser

1,000 kg Nakkefilet

0,160 kg Svampepande

0,080 kg Champignon, hele, konserverede

0,060 kg Bacon i skiver

0,040 kg R?dl

1.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

JÆGERSTEG

Opskriftnr: 73-1177

Fremstilling
Nakkefileten afpudses og der skæres 4 lommer på langs.

Svampepande blandes med de drænede champignon og fyldes i nakkefileten.

Stegen pyntes med bacon i skiver og rødløg i tynde både.

Snøres til sidst med 3 enkelt snøringer.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 60-75 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og blandet grøn salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Nakkefilet 75%, sauce 17% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÆLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatore (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), bacon, rødløg.

Go to Top