Ingredienser
1,000 kg Nakkefilet
0,160 kg Svampepande
0,080 kg Champignon, hele, konserverede
0,060 kg Bacon i skiver
0,040 kg R?dl
1.34 kg
Læg varer i kurv
JÃGERSTEG
Opskriftnr: 73-1177
Fremstilling
Nakkefileten afpudses og der skæres 4 lommer på langs.
Svampepande blandes med de drænede champignon og fyldes i nakkefileten.
Stegen pyntes med bacon i skiver og rødløg i tynde både.
Snøres til sidst med 3 enkelt snøringer.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 60-75 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og blandet grøn salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Nakkefilet 75%, sauce 17% (vand, grøntsager (champignon, løg), rapsolie, MÃLKEPULVER, hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), gelatine (svine), syre (E 260, E 330) stabilisatore (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211), smøraroma), bacon, rødløg.