Ingredienser

10,000 kg Nakkefilet

0,265 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)

0,200 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,120 kg Nitritsalt (DK40018)

0,016 kg Vita-Rot (I42700)

10.801 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COPPA

Opskriftnr: 59-0043

Fremstilling
Nakkefileterne afpudses og tilsk?res.

Alt salt og Vita-Rot blandes sammen og gnides godt ind i k?det.

Tils?t Profrisk Optimal, der ligeledes gnides godt ind i k?det.

Nakkefileterne kommes op i tumbleren hvor det k?rer 30 min. s? Profrisk Optimal bliver godt arbejdet ind i k?det.

Dekora Hvidl?g/Rosmarin fyldes i tumbleren, og der k?res i ca. 1 min s?ledes at krydderiet bliver ligeligt fordelt p? k?det.

Stopning 
De krydrede nakkefileter kommes i Hukkitarm, clipses og h?nges p? r?gstativ.

Modning
K?det modnes i ca. 10 dage ved 5-10?C.

Rygning
Ryges let ved 18-20?C.

Eftermodning
Eftermodnes i ca. 10 dage.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 30% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Nakkefilet 132 g, salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), dextrose, antioxidant (E 300), rapsolie, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top