Ingredienser
10,000 kg Nakkefilet
0,265 kg Profrisk Optimal, Flydende (I67970)
0,200 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,120 kg Nitritsalt (DK40018)
0,016 kg Vita-Rot (I42700)
10.801 kg
Læg varer i kurv
COPPA
Opskriftnr: 59-0043
Fremstilling
Nakkefileterne afpudses og tilsk?res.
Alt salt og Vita-Rot blandes sammen og gnides godt ind i k?det.
Tils?t Profrisk Optimal, der ligeledes gnides godt ind i k?det.
Nakkefileterne kommes op i tumbleren hvor det k?rer 30 min. s? Profrisk Optimal bliver godt arbejdet ind i k?det.
Dekora Hvidl?g/Rosmarin fyldes i tumbleren, og der k?res i ca. 1 min s?ledes at krydderiet bliver ligeligt fordelt p? k?det.
Stopning
De krydrede nakkefileter kommes i Hukkitarm, clipses og h?nges p? r?gstativ.
Modning
K?det modnes i ca. 10 dage ved 5-10?C.
Rygning
Ryges let ved 18-20?C.
Eftermodning
Eftermodnes i ca. 10 dage.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 30% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Nakkefilet 132 g, salt, surhedsregulerende midler (E 325, E 262), krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), dextrose, antioxidant (E 300), rapsolie, konserveringsmiddel (E 250).