Ingredienser

7,000 kg Grisek?d (8-10% fedt), skalfrosset (10 x 10 cm)

3,000 kg Brystfl?sk, skalfrosset (10x10 cm)

0,300 kg RFB Italiensk Spegep?lse (I96091)

0,220 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.726 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV CHORIZO

Opskriftnr: 11-0032

Fremstilling
Det skalfrosne k?d og sp?k blandes godt sammen med alle ?vrige ingredienser.

Herefter hakkes det igennem 8 mm hulskiven.

H?nd?ltes til en god binding er opn?et.

Stopning
Farsen stoppes straks i Hukki, kal. 45/30 (T87051)

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C i 1-2 d?gn.
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%. N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 113 g, salt, krydderier (paprika, peber, hvidl?g, chili, kommen, koriander), surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, smagsforst?rker (E 621), antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top