Ingredienser

3,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,800 kg Snitter u/sv

2,400 kg Isvand

0,125 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,125 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Lyoner

10.57 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKAP?LSE

Opskriftnr: 21-0028

Fremstilling
Grisk?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7 og alt saltet tils?ttes sammen med 4/5 isvand.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, krydderier og det resterende isvand.

Sluttemperatur ca.12-14?C.

Paprikasnips, r?d og gr?n k?res med de sidste omgange.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 0% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 45%, grisek?dssnitter, vand, t?rret paprika 2%, salt, dextrose, krydderier (peber, ingef?r, koriander, muskat, chili, paprika), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top