Ingredienser

4,000 kg Grisecarre

0,400 kg Dekora?Marilet R?get Honning (G86490)

0,020 kg Timian, frisk

4.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HONNING MARINERET GRISEKRONE

Opskriftnr: 71-0652

Fremstilling
Grisekammen sk?res af med ca. 7 cm bryst.

Sk?r k?det fra benene.

Sv?ren sk?res af og det til overs blevne sp?klag krydssnittes. Herefter marineres k?det i den afvejede m?ngde Dekora Marilet R?get Honning og pyntes med frisk timian.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og marineret spidsk?lssalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekam 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, peber, r?get koriander, paprika), salt, honning, sukker, tang, krydderiekstrakt).

Go to Top