Ingredienser
4,000 kg Grisecarre
0,400 kg Dekora?Marilet R?get Honning (G86490)
0,020 kg Timian, frisk
4.42 kg
Læg varer i kurv
HONNING MARINERET GRISEKRONE
Opskriftnr: 71-0652
Fremstilling
Grisekammen sk?res af med ca. 7 cm bryst.
Sk?r k?det fra benene.
Sv?ren sk?res af og det til overs blevne sp?klag krydssnittes. Herefter marineres k?det i den afvejede m?ngde Dekora Marilet R?get Honning og pyntes med frisk timian.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 75 min eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og marineret spidsk?lssalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekam 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, peber, r?get koriander, paprika), salt, honning, sukker, tang, krydderiekstrakt).