Ingredienser

3,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,800 kg Snitter u/sv

2,400 kg Isvand

0,180 kg Superbinder R

0,125 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,125 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt

10.69 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKAPØLSE

Opskriftnr: 21-0019

Fremstilling
Kødet og snitterne hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles på køl.

Kødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Superbinder rød tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet og alt saltet.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, alle krydderierne og derefter det resterende isvand.

Sluttemperatur på ca. 14-16°C.

Paprikasnips, rød og grøn køres med de sidste omgange.

Stopning
Farsen stoppes i valgfri kogetarm af passende kaliber.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Svinekød 45%, svinekødssnitter, vand, tørret paprika 2%, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), stabilisator (E 451), dextrose, krydderier (tomat, peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, krydderiekstrakter, antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top