Ingredienser
0,300 kg Laksefilet i stykker
0,300 kg Rodfrugter, stave
0,100 kg Dekora?Marilet Kryddersennep
0,040 kg Paprika i strimler, syltede
0,020 kg Kapers, sm
0.76 kg
Læg varer i kurv
LAKS P? BUND AF KRYDDERSENNEP MARINEREDE RODFRUGTER
Opskriftnr: 89-0174
Fremstilling
Rodfrugterne blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Laksesteaks i passende stykker l?gges ovenp? rodfrugterne.
Til sidst pyntes bakken med syltede paprika i strimler og sm? kapers.
Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten inden tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. med ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
LAKS 39%, rodfrugter 39%, marinade 13% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), syltede paprika 5%, kapers 3%.