Ingredienser

0,300 kg Laksefilet i stykker

0,300 kg Rodfrugter, stave

0,100 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,040 kg Paprika i strimler, syltede

0,020 kg Kapers, sm

0.76 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LAKS P? BUND AF KRYDDERSENNEP MARINEREDE RODFRUGTER

Opskriftnr: 89-0174

Fremstilling
Rodfrugterne blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Laksesteaks i passende stykker l?gges ovenp? rodfrugterne.

Til sidst pyntes bakken med syltede paprika i strimler og sm? kapers.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten inden tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. med ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
LAKS 39%, rodfrugter 39%, marinade 13% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), syltede paprika 5%, kapers 3%.

Go to Top