Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

1,000 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl

1,000 kg Lagetilv?kst

12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - GYROS/HVIDL?GSMARINERET

Opskriftnr: 52-0378

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.

L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning marineres fileterne i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/hvidl?g.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160?C i ca. 50-60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 83%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter), vand salt, dextrose, stabilisatorer (E 450,E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top