Ingredienser
10,000 kg Grisefilet
1,000 kg Dekora?Marilet Gyros/Hvidl
1,000 kg Lagetilv?kst
12 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSPR?NGT GRISEFILET - GYROS/HVIDL?GSMARINERET
Opskriftnr: 52-0378
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Salfos F Krydderurter (I44990)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning marineres fileterne i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Gyros/hvidl?g.
Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 160?C i ca. 50-60 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
B?r gennemsteges da stegen er stiksaltet.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 83%, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, persille, paprika, oregano, timian, peber), salt, krydderiekstrakter), vand salt, dextrose, stabilisatorer (E 450,E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).