Ingredienser

10,000 kg Skinkemuskler u/fedt, sener og sv

2,000 kg Lagetilv?kst

12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOGT FORMSKINKE

Opskriftnr: 52-0362

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 Kg Kogesalt (DK99015)
0,500 Kg Schinkat 500 (I44010)

Fremstilling
De afpudsede skinkemuskler spr?jtes med en tilv?kst p? 20% af to gange.

Tumbles ca. 3000-3500 omgange 10 min. arbejde og 20 min. pause.

Stopning
Skinkemusklerne fyldes i tarme eller i forme.

Kogning
Skinken koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Kan evt. koldryges efterf?lgende.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Skinkek?d 93 g, vand, salt, stabilisatorer (E 451), fortykningsmiddel (E 407a), maltodextrin, dextrose,hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top