Ingredienser

0,350 kg Sejfilet

0,150 kg Guler?dder i strimler

0,150 kg Porrer, snittet

0,100 kg R?d Pestosauce

0,040 kg Tomater i skiver

0.79 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SEJ P? BUND AF PORRER OG GULER?DDER MED PESTOSAUCE

Opskriftnr: 89-0166

Fremstilling
Guler?dder og porrer blandes og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Stykker af sejfilet l?gges ovenp? og pyntes af med tomat i skiver.

Til sidst l?gges en pose R?d Pestosauce i hver bakke.

Tilberedning
Kunden h?lder posens indhold R?d Pestosauce over retten sammen med fl?de f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 25 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med sm?rstegte aspargeskartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
SEJ 44%, guler?dder 19%, porrer 19%, pestosauce 13% (vand, rapsolie, sukker, tomat, salt, OSTEPULVER, antioxidanter (E 325, E 330), krydderier (basilikum, hvidl?g), modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 211, E 202)), tomater 5%.

Go to Top