Ingredienser
0,600 kg Ris, kogte, kolde
0,500 kg Kyllingebryst, stegt
0,100 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver
0,090 kg Dekora Marilet Madras
0,080 kg Porrer, i ringe
0,060 kg Ananas i stykker
1.43 kg
Læg varer i kurv
KARRY MADRAS RIS MED KYLLING OG PEBERFRUGTER
Opskriftnr: 85-0159
Fremstilling
De kogte kolde ris blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras og porrer i ringe.
Risblandingen l?gges i bunden af en ovnfast emballage, hvorp? kyllingebrysterne l?gges.
Ananas i stykker og peberfrugterne fordeles til sidst hen over retten.
Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemvarmt.
Serveringsforslag
Kan serveres med frisk bagt baguette.
Ingredienser:
Kogte ris 42%, stegte kyllingebryster 36%, peberfrugter 7%, marinade 6% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), porrer 5%, ananas 4%.