Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,400 kg Dekora®Marilet California

0,300 kg ?bler i b?de

0,250 kg Bl?b

0,150 kg R?dl?g i ringe

5.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ORANGE/PEBER MAR. SVINEMØRBRAD MED BLÅBÆR OG ÆBLER

Opskriftnr: 71-0554

Fremstilling
Der skæres en lomme i svinemørbraden, hvorefter den marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California.

Blåbær, æbler og rødløg fyldes i den marinerede svinemørbrad.

Kan evt. lukkes med en kødnål.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartofler og pebersauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinemørbrad 78%, marinade 8% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), æbler 6%, blåbær 5%, rødløg 3%.

Go to Top