Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, r

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Ramsl?g, Sk?ret

0,030 kg Profrisk EU

10.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FRANKFURTER MED RAMSL?G

Opskriftnr: 27-0400

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?d kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet og 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Krydderiblanding til Wiener/Frankfurter, r?d, Ramsl?g og Profrisk EU tils?ttes ved de sidste par omgange og der lynes/mixes til det er j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 51%, grisek?dssnitter 31%, vand, salt, krydderier (chili, muskat, koriander), ramsl?g, dextrose, stabilisator (E 451), antioxidant (E 330, 301, E 331, E 316, E 300), smagsforst?rker (E 621), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250).  I naturtarm. 

Go to Top