Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad i stk., stegt, tilsat tendin

4,000 kg Grove rodfrugter

0,800 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

8.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN MAR. GRISEM?RBRAD P? BUND AF RODFRUGTER

Opskriftnr: 73-0989

Fremstilling
De stegte stykker m?rbrad marineres i 600 g Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Rodfrugterne blandes med 200 g Dekora Marilet hvidl?g/rosmarin, hvorefter de l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Herp? l?gges de marinerede stykker m?rbrad.

Tip: Tils?t fl?de til retten (2 l til denne opskrift).

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelb?de.

Ingredienser:
Stegt m?rbrad 46% (m?rbrad, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), rodfrugter 45%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top