Ingredienser
4,000 kg Grisem?rbrad i stk., stegt, tilsat tendin
4,000 kg Grove rodfrugter
0,800 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
8.8 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN MAR. GRISEM?RBRAD P? BUND AF RODFRUGTER
Opskriftnr: 73-0989
Fremstilling
De stegte stykker m?rbrad marineres i 600 g Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
Rodfrugterne blandes med 200 g Dekora Marilet hvidl?g/rosmarin, hvorefter de l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Herp? l?gges de marinerede stykker m?rbrad.
Tip: Tils?t fl?de til retten (2 l til denne opskrift).
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartoffelb?de.
Ingredienser:
Stegt m?rbrad 46% (m?rbrad, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), rodfrugter 45%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).