Ingredienser
6,000 kg Rodfrugter
4,000 kg Nakkekoteletter
0,800 kg Dekora?Marilet Kryddersennep
0,260 kg Krydderpanade Vario
11.06 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSENNEP GRATINERET NAKKEKOTELET P? RODFRUGTEBUND
Opskriftnr: 73-0987
Fremstilling
Den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og Krydderpanade Vario r?res sammen.
Rodfrugterne l?gges i bunden af en alubakke.
Nakkekoteletterne l?gges ovenp?, hvor koteletterne til sidst sm?res med et godt lag af gratineringen.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffelmos.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Rodfrugter 54%, koteletter 36%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), rasp 2% (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, krydderier (paprika, l?g, peber), krydderiekstrakter, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).