Ingredienser

6,000 kg Rodfrugter

4,000 kg Nakkekoteletter

0,800 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,260 kg Krydderpanade Vario

11.06 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSENNEP GRATINERET NAKKEKOTELET P? RODFRUGTEBUND

Opskriftnr: 73-0987

Fremstilling
Den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og Krydderpanade Vario r?res sammen.

Rodfrugterne l?gges i bunden af en alubakke.

Nakkekoteletterne l?gges ovenp?, hvor koteletterne til sidst sm?res med et godt lag af gratineringen.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffelmos.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Rodfrugter 54%, koteletter 36%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), rasp 2% (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, krydderier (paprika, l?g, peber), krydderiekstrakter, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top