Ingredienser

9,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

1,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,300 kg RFB Dansk Salami m/farve

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.636 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

DANSK SALAMI

Opskriftnr: 13-0279

Fremstilling
Det frosne grise- og oksek?d lynes sammen med RFB Dansk Salami m/farve og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 2-4 mm.

Saltet iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.

Sluttemperatur ca. 0?C

Stopning
Farsen stoppes straks i Dantarm Faser I Bak-Nat, Kal. 55/40 T65132)

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C. i 1-2 d?gn
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 20% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisek?d 105 g, oksek?d 12 g, salt, LAKTOSE, syre (E 575), krydderier (peber, koriander, ingef?r, chili, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330), farvestof (E 120), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).T?RRET OG R?GET.

Go to Top