Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,500 kg Bacon i skiver

0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

4.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MIDDELHAVSKRYDRET SVINEMØRBRAD MED BACONFLET

Opskriftnr: 73-1023

Fremstilling
Svinemørbraden skæres i tre strimler fra mørbradhovedet ca. 3 cm nede, ned til spidsen.

Der flettes skiver af bacon ind i mørbraden.

Kan evt. lukkes med en kødnål.

Til sidst drysses fletningen med Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinemørbrad 87%, bacon 11%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.

Go to Top