Ingredienser
4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,500 kg Bacon i skiver
0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
4.58 kg
Læg varer i kurv
MIDDELHAVSKRYDRET SVINEMÃRBRAD MED BACONFLET
Opskriftnr: 73-1023
Fremstilling
Svinemørbraden skæres i tre strimler fra mørbradhovedet ca. 3 cm nede, ned til spidsen.
Der flettes skiver af bacon ind i mørbraden.
Kan evt. lukkes med en kødnål.
Til sidst drysses fletningen med Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og blandet salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinemørbrad 87%, bacon 11%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.