Ingredienser

2,400 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde

1,600 kg Grisekoteletter u/ben

0,400 kg Porrer, i ringe

0,280 kg Dekora Marilet Madras

0,160 kg Tomater, solt?rrede

4.84 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEKOTELETTER P? BUND AF KARRY MADRAS MAR. KARTOFLER

Opskriftnr: 73-1095

Fremstilling
Kartofler og porre i ringe blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Koteletterne placeres ovenp? og bakkerne pyntes til slut af med de solt?rrede tomater.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten, f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 50%, grisekoteletter 33%, porre 8%, marinade 6% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)), solt?rrede tomater 3%.

Go to Top