Ingredienser

4,000 kg Grisespoleben

0,400 kg Dekora?Marilet BBQ Ribs

0,200 kg Lagetilv?kst

4.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

S?D/R?GET BBQ MARINERET SPOLEBEN - SALTET/FORKOGT

Opskriftnr: 71-0460

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)

Fremstilling
Spolebenene l?gges i saltlagen i ca. 1 time for gennemsaltning.

Lad benene dryppe af for saltlage og kog dem ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Herefter marineres de i den afvejede m?ngde Dekora Marilet BBQ Ribs.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagte kartofler og fl?desalat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisebagskank 92 g, marinade 9 g (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, r?get koriander, paprika, l?g, spidskommen, hvidl?g), salt, sukker, karamelsukker, krydderiekstrakter), vand, salt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top