Ingredienser
4,000 kg Grisespoleben
0,400 kg Dekora?Marilet BBQ Ribs
0,200 kg Lagetilv?kst
4.6 kg
Læg varer i kurv
S?D/R?GET BBQ MARINERET SPOLEBEN - SALTET/FORKOGT
Opskriftnr: 71-0460
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
Fremstilling
Spolebenene l?gges i saltlagen i ca. 1 time for gennemsaltning.
Lad benene dryppe af for saltlage og kog dem ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Herefter marineres de i den afvejede m?ngde Dekora Marilet BBQ Ribs.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med bagte kartofler og fl?desalat.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisebagskank 92 g, marinade 9 g (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (tomat, r?get koriander, paprika, l?g, spidskommen, hvidl?g), salt, sukker, karamelsukker, krydderiekstrakter), vand, salt, konserveringsmiddel (E 250).