Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)

2,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,000 kg Isvand

2,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,200 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,180 kg Superbinder R

0,060 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,030 kg Karry, Madras (Curry Madras)

10.47 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRYP?LSE

Opskriftnr: 27-0063

Fremstilling
Okse- og det magre grisek?d (8-10% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

K?det kommes op i lynhakkeren og lynes sammen med Superbinder r?d, salt og isvand til en fin masse.

Krydderierne tils?ttes.

Det fede grisek?d hakkes igennem 12 mm hulskiven, hvorefter det kommes op i lynhakkeren og lynes indtil 3-5 mm.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lamme- eller grisetarme i ?nsket kaliber.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 62%, oksek?d 21%, vand, salt, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (karry, peber, koriander, merian, chili, tomat), stabilisator (E 451), dextrose, maltodextrin, hydrolyseret vegetabilsk protein. I naturtarm.

Go to Top