Ingredienser

0,600 kg Kartofler, sm?, kogte, kolde

0,500 kg Koteletter

0,150 kg Porrer, i ringe

0,080 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,060 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

1.39 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER P? HVIDL?G/ROSMARIN MAR. KARTOFLER OG PORRER

Opskriftnr: 73-1006

Fremstilling
Kartoflerne marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og blandes herefter med porrer i ringe.

L?gges herefter i bunden af en ovnfast emballage.

Koteletterne l?gges p? de marinerede kartofler.

Til sidst fordeles baconternene p? koteletterne.

Kunden tils?tter 200 g fl?de til retten, f?r tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kartofler 43%, koteletter 37%, porrer 11%, bacon 5%, marinade 4% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top