Ingredienser

5,000 kg Grisek?d, hakket (8-12 % fedt)

1,500 kg Koldt vand

1,000 kg Fl?de 38%

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,680 kg Coop Champignon i skiver, syltede (fra butik)

0,280 kg Serranoskinke, Don Enrique 140 g

0,200 kg Hasseln?ddeflager

9.54 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FORLOREN AGERH?NE MED N?DDER OG SERRANO

Opskriftnr: 020-870097

Fremstilling
Det hakkede grisek?d blandes grundigt med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, koldt vand, fl?de, champignon og hasseln?ddeflager.

Formes og kommes i ovnfast emballage, pyntes af med serranoskinke.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

 Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med hasselbagt kartofler og skysauce.

Antal salgsenheder
11 portioner af ca. 800 g.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 52%, vand, FL?DE 10%, champignon 7%, HASSELN?DDER 2%, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike.

Dessinnr.
I07310: Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode 0,879 kg/ps Dessinnr.: 113973

Go to Top