Ingredienser
7,000 kg Varm suppe (afkog fra sp?k)
4,750 kg Griselever, afpudset
4,250 kg Sp?k u/sv
2,000 kg Luksus Leverpostejblanding FB
1,000 kg Kalvelever, afpudset
19 kg
Læg varer i kurv
LEVERPOSTEJ
Opskriftnr: 33-0137
Fremstilling
Sp?kket sk?res i mindre stykker, og koges ved 80?C til det er m?rt, ca. 35 min.
Grise- og kalveleveren rensk?res, og udvandes i koldt vand.
Alt leveren og det kogte sp?k wulffes gennem 3 mm hulskiven og blandes med hj?lpestofblandingen.
Suppen tils?ttes af 2-3 gange under kraftig omr?ring.
H?ldes i forme.
Skal varmebehandles f?r salg.
Tilberedning
Bages i vandbad ved ca. 170-190?C til en kernetemperatur p? 75?C. (50-60 min.).
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% p? det f?rdige produkt.
Suppe (afkog fra fedtet), griselever 28%, grisesp?k, kalvelever%, HVEDEMEL, SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (l?g, peber), kartoffelstivelse, stabilisator (E 451), dextrose, SOJAPROTEIN, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein).