Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,200 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,200 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

0,100 kg Cheddar ost

0,050 kg Jalapeno i skiver, syltede

2.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEM?RBRAD US STYLE

Opskriftnr: 71-0667

Fremstilling
Der sk?res et snit ned i hver grisem?rbrad hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.

De marinerede m?rbrader fyldes med revet cheddarost, bacon i tern. Pyntes til sidst med jalapenos i skiver.

Tilberedning
Steges i ovn ved 175?C i ca. 25 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel, cremefraiche og gr?n salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 78%, bacon, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?get koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), CHEDDAR OST, syltede jalapenos.

Go to Top