Ingredienser
2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,200 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,200 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey
0,100 kg Cheddar ost
0,050 kg Jalapeno i skiver, syltede
2.55 kg
Læg varer i kurv
GRISEM?RBRAD US STYLE
Opskriftnr: 71-0667
Fremstilling
Der sk?res et snit ned i hver grisem?rbrad hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.
De marinerede m?rbrader fyldes med revet cheddarost, bacon i tern. Pyntes til sidst med jalapenos i skiver.
Tilberedning
Steges i ovn ved 175?C i ca. 25 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel, cremefraiche og gr?n salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 78%, bacon, marinade (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?get koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter), CHEDDAR OST, syltede jalapenos.