Ingredienser

10,500 kg Kalvek?d (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

0,900 kg Grillmedister FB

0,050 kg Dekora?Pussta (I51430)

15.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVEGRILLER

Opskriftnr: 27-0127

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.Grillmedister FB, Dekora Pussta og alt isvandet tils?ttes og farsen ?ltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030).

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Kalvek?d 71%, vand, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (paprika, peber, l?g, persille, SELLERI), ?rteprotein, ?rtefibre, stabilisatorer (E 451), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein. I naturtarm.

Go to Top