Ingredienser

1,000 kg Skinkeyderl?r, afpudset, u/sv?r, m/3 mm fedt

0,150 kg Lagetilv?kst

0,020 kg R?gsmag ?ler?get Krydderi

1.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?LER?GET SKINKE

Opskriftnr: 52-0034

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,600 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat F flydende (I34270)

Fremstilling
Skinkeyderl?ret spr?jtes med 15% tilv?kst.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Fedtsiden drysses let med R?gsmag ?ler?get Krydderi.

K?det l?gges derefter p? en rist i r?govnen.

T?rring
Ved 55?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 65?C til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Koges derefter ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C - 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Skinkeyderl?r 95%, vand, salt, r?gede koriander, dextrose, rom, krydderiekstrakt, r?garoma, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top