Ingredienser
1,000 kg Skinkeyderl?r, afpudset, u/sv?r, m/3 mm fedt
0,150 kg Lagetilv?kst
0,020 kg R?gsmag ?ler?get Krydderi
1.17 kg
Læg varer i kurv
?LER?GET SKINKE
Opskriftnr: 52-0034
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,600 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat F flydende (I34270)
Fremstilling
Skinkeyderl?ret spr?jtes med 15% tilv?kst.
L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.
Fedtsiden drysses let med R?gsmag ?ler?get Krydderi.
K?det l?gges derefter p? en rist i r?govnen.
T?rring
Ved 55?C i ca. 30 min.
Rygning
Ved 65?C til den ?nskede farve er opn?et.
Kogning
Koges derefter ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C - 10?C p? max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Skinkeyderl?r 95%, vand, salt, r?gede koriander, dextrose, rom, krydderiekstrakt, r?garoma, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).