SKINKEKLUMP - R?GET
Opskriftnr: 52-0309
Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 Kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Kasslat, flydende (I42374)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.
L?gges i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Stopning
Stegen stoppes i Dannet, r?d/hvid, kal. 24 (D73240).
T?rring
Ved 55?C i ca. 30 min.
Rygning
Ved 55?C til den ?nskede farve er opn?et.
Tilberedning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile ca. 15 min. i suppen.
Kan derefter glaseres i ovnen f?r udsk?ring.
Kan ligeledes steges i ovnen ved 160?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Evt. med en glasering af sennep og brun farin.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Skinkeklump 101 g, vand 9 g, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).