Ingredienser
4,000 kg Grisefilet
0,480 kg Fl?deost, naturel
0,240 kg Tomater, solt?rrede
0,160 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
4.88 kg
Læg varer i kurv
KOTELET MED SOLT?RREDE TOMATER OG HVIDL?G/ROSMARIN CREME
Opskriftnr: 73-0951
Fremstilling
Grisefileten sk?res i koteletter med en lomme i hver.
Fl?deost og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin r?res sammen.
De solt?rrede tomater l?gges i koteletterne, hvorp? blandingen af fl?deost og Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin l?gges.
Kan evt. lukkes med en k?dn?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?c i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat og friskbagt flutes.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 82%, FL?DEOST 10%, solt?rrede tomater 5%, marinade 3% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).