Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

0,480 kg Fl?deost, naturel

0,240 kg Tomater, solt?rrede

0,160 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

4.88 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELET MED SOLT?RREDE TOMATER OG HVIDL?G/ROSMARIN CREME

Opskriftnr: 73-0951

Fremstilling
Grisefileten sk?res i koteletter med en lomme i hver.

Fl?deost og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin r?res sammen.

De solt?rrede tomater l?gges i koteletterne, hvorp? blandingen af fl?deost og Dekora Marilet Hvidl?g/Rosmarin l?gges.

Kan evt. lukkes med en k?dn?l.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?c i ca. 10-15 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med pastasalat og friskbagt flutes.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 82%, FL?DEOST 10%, solt?rrede tomater 5%, marinade 3% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top