Ingredienser
2,000 kg Grisefilet
1,500 kg Rustikke gr?ntsager (Agrova)
0,500 kg Ost, revet
0,500 kg Porrer, i ringe
0,130 kg Chorizop?lse i skiver
0,050 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)
4.68 kg
Læg varer i kurv
RÃD PESTO FYLDT SVINEKOTELET PÃ BUND AF RUSTIKKE GRÃNTSAGER
Opskriftnr: 73-1003
Fremstilling
De rustikke grøntsager blandes med porrerne og lægges i bunden af en ovnfast emballage.
Svinefileten skæres i koteletter med en lomme i hver.
Revet ost og den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto blandes og fyldes i koteletterne sammen med en skrive chorizo i hver.
De fyldte koteletter placeres ovenpå grøntsagerne.
Tilberedning
Kunden tilsætter fløde eller bouillon til retten, før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. eller til kødet er gennemstegt.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med nudler.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Koteletter 41%, grøntsager 32% (rødbeder, gulerødder, SELLERI, broccolistok, porrer), porrer 11%, OST 11%, chorizo 3%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter).