Ingredienser

2,000 kg Grisefilet

1,500 kg Rustikke gr?ntsager (Agrova)

0,500 kg Ost, revet

0,500 kg Porrer, i ringe

0,130 kg Chorizop?lse i skiver

0,050 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

4.68 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RØD PESTO FYLDT SVINEKOTELET PÅ BUND AF RUSTIKKE GRØNTSAGER

Opskriftnr: 73-1003

Fremstilling
De rustikke grøntsager blandes med porrerne og lægges i bunden af en ovnfast emballage.

Svinefileten skæres i koteletter med en lomme i hver.

Revet ost og den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto blandes og fyldes i koteletterne sammen med en skrive chorizo i hver.

De fyldte koteletter placeres ovenpå grøntsagerne.

Tilberedning
Kunden tilsætter fløde eller bouillon til retten, før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nudler.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Koteletter 41%, grøntsager 32% (rødbeder, gulerødder, SELLERI, broccolistok, porrer), porrer 11%, OST 11%, chorizo 3%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter).

Go to Top