Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,600 kg Mornay sauce 14%(Karoline, Arla Foods, fra butik)

0,500 kg Tendin-kogt kalkunk

0,300 kg X-tra lasagneplader (fra butik)

0,200 kg Hackso (I53000)

0,200 kg X-tra Pizzatopping (fra butik)

2.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALKUNLASAGNE (TD)

Opskriftnr: 020-98001

Fremstilling
Vandet bringes i kog, det Tendin-kogte kalkunk?d hakkes igennem 5 mm skiven og tils?ttes, lad det st? og sm?simre i ca. 2 min.

Hackso tils?ttes under omr?ring og lad det hele st? og sm?koge et par minutter.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

D?k bunden i formen med lidt Mornaysauce, l?g et lag lasagneplader og dern?st k?dsauce.

Forts?t med at l?gge i lag og slut med Mornaysaucen.

Drys overfladen med pizzatopping.

Tilberedning hos forbruger
Mikroovn: F?lg vejledningen for mikroovnen.

Alm. ovn: 180? C ca. 30 min.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med salat og flutes.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Vand, mornay sauce 21% (FL?DE, OSTEPULVER, modificeret stivelse (waxymajs), l?gpulver, krydderier (hvid peber, muskatn?d), salt, emulgator (E 472e), stabilisatorer (E 412, E 415), neutralmarineret kalkunk?d 18% (kalkun 16%, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 301)), pasta 11% (DURUMHVEDEMEL), pizzatopping 7% (mozzarella 3,5% (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, ostel?be), smelteprodukt (vand, veg. olie, M?LKEPROTEIN, kartoffelstivelse, farvestof (E 160a), smeltesalte (E 331, E 339), surhedsregulerende middel (E 270)), kartoffelstivelse), krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), M?LKESUKKER, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.

Behandling
H?ndtering af det varmebehandlet Tendin-kogte fjerkr? skal foreg? adskilt fra h?ndteringen af r?t k?d.

Dessinnr.
I53002: Hackso 1kg/ps Dessinnr. 114292
X-tra Lasagneplader Dessinnr. 046011
X-tra Pizzatopping Dessinnr. 659156
Mornay sauce 14% Karoline Arla Food Dessinnr. 610698

PLU nr
205198-7

Go to Top