Ingredienser
1,000 kg Koldt vand
0,600 kg Mornay sauce 14%(Karoline, Arla Foods, fra butik)
0,500 kg Tendin-kogt kalkunk
0,300 kg X-tra lasagneplader (fra butik)
0,200 kg Hackso (I53000)
0,200 kg X-tra Pizzatopping (fra butik)
2.8 kg
Læg varer i kurv
KALKUNLASAGNE (TD)
Opskriftnr: 020-98001
Fremstilling
Vandet bringes i kog, det Tendin-kogte kalkunk?d hakkes igennem 5 mm skiven og tils?ttes, lad det st? og sm?simre i ca. 2 min.
Hackso tils?ttes under omr?ring og lad det hele st? og sm?koge et par minutter.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
D?k bunden i formen med lidt Mornaysauce, l?g et lag lasagneplader og dern?st k?dsauce.
Forts?t med at l?gge i lag og slut med Mornaysaucen.
Drys overfladen med pizzatopping.
Tilberedning hos forbruger
Mikroovn: F?lg vejledningen for mikroovnen.
Alm. ovn: 180? C ca. 30 min.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med salat og flutes.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Vand, mornay sauce 21% (FL?DE, OSTEPULVER, modificeret stivelse (waxymajs), l?gpulver, krydderier (hvid peber, muskatn?d), salt, emulgator (E 472e), stabilisatorer (E 412, E 415), neutralmarineret kalkunk?d 18% (kalkun 16%, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 331, E 301)), pasta 11% (DURUMHVEDEMEL), pizzatopping 7% (mozzarella 3,5% (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, ostel?be), smelteprodukt (vand, veg. olie, M?LKEPROTEIN, kartoffelstivelse, farvestof (E 160a), smeltesalte (E 331, E 339), surhedsregulerende middel (E 270)), kartoffelstivelse), krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), M?LKESUKKER, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.
Behandling
H?ndtering af det varmebehandlet Tendin-kogte fjerkr? skal foreg? adskilt fra h?ndteringen af r?t k?d.
Dessinnr.
I53002: Hackso 1kg/ps Dessinnr. 114292
X-tra Lasagneplader Dessinnr. 046011
X-tra Pizzatopping Dessinnr. 659156
Mornay sauce 14% Karoline Arla Food Dessinnr. 610698
PLU nr
205198-7