Ingredienser
0,600 kg Torskefilet (fersk)
0,400 kg Laksefilet u/skind
0,020 kg Dekora?Citronpeber
0,020 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano
1.04 kg
Læg varer i kurv
FISKEB?F MED TOMAT, HVIDL?G OG OREGANO
Opskriftnr: 89-0131
Fremstilling
Torsk og laks hakkes p? 13 mm. hulskive og blandes med de ?vrige ingredienser.
Afvejes og formes med b?fformer (I77200).
Tilberedning
Steges 5-7 min. p? varmpande med fedtstof eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og r?kost.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r?produkt.
TORSK 58%, LAKS 38%, salt, krydderier (peber, citronskal, SENNEP, hvidl?g, tomat, oregano), hydrolyseret vegetabilsk protein.