Ingredienser

0,600 kg Torskefilet (fersk)

0,400 kg Laksefilet u/skind

0,020 kg Dekora?Citronpeber

0,020 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

1.04 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FISKEB?F MED TOMAT, HVIDL?G OG OREGANO

Opskriftnr: 89-0131

Fremstilling
Torsk og laks hakkes p? 13 mm. hulskive og blandes med de ?vrige ingredienser.

Afvejes og formes med b?fformer (I77200).

Tilberedning
Steges 5-7 min. p? varmpande med fedtstof eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og r?kost.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r?produkt.
TORSK 58%, LAKS 38%, salt, krydderier (peber, citronskal, SENNEP, hvidl?g, tomat, oregano), hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top