Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

2,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

2,000 kg Isvand

2,000 kg Snitter u/sv

0,250 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,130 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Chili r?d med fr?, knust (E9770)

10.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHORIZO GRILLER EKSTRA HOT

Opskriftnr: 27-0388

Fremstilling
Grisek?d (8-14%) og snitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Brystfl?sket hakkes igennem 8 mm hulskive.

Grisek?det (8-14%) kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt et par omgange, hvorefter salt, Lynprofi FC 7 samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes de hakkede snitter, Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion er opn?et.

Det hakkede brystfl?sk, Chili, knust, hot og gr?n paprikasnips mixes til sidst i, s? det bliver j?vnt fordelt i farsen.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 45?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 70%, vand, grisek?dssnitter 11%, salt, krydderier (paprika, peber, chili, kommen, koriander, hvidl?g), t?rret peberfrugt, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 330, E 301), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top